Βίλα Γεράνι

Βίλες με πισίνα στην Κέρκυρα -Βίλα Γεράνι

Βίλα Μπουκαβίλια

Βίλες με πισίνα Βίλα Μπουκαβίλια

Βίλα Γιασεμί

Βίλες με πισίνα στην Κέρκυρα -Βίλα Γιασεμί

GreekDeutsch (DE-CH-AT)Russian (CIS)English (United Kingdom)

Μεγα Λιθαρι Βιλες στην Κερκυρα

βίλες με πισίνα στην κέρκυραΟι Μεγα Λιθάρι Βίλες στην Κέρκυρα βρίσκονται σε μια καταπράσινη, όμορφη και ήσυχη τοποθεσία στην περιοχή Αρίλλας στο βορειοδυτικό τμήμα της Κέρκυρας. Απέχουν 33χλμ. από την πόλη, 32χλμ. από το λιμάνι, 34χλμ. από το αεροδρόμιο, 1500 μ. από την παραλία και 2,5χλμ. από τις υπέροχες παραλίες Άγιος Στέφανος και Άγιος Γεώργιος.

Πρόκειται για ένα νεόχτιστο συγκρότημα που προσφέρει στους επισκέπτες του 3 πανέμορφες αυτόνομες βίλες 87,5τ.μ. που μπορούν άνετα να φιλοξενήσουν έως 6 άτομα η κάθε μία.

Οι βίλες είναι όμορφα διακοσμημένες, άνετες και πλήρως εξοπλισμένες.

Κάντε την Κράτηση σας Online!

Βιλες με πισινα στην Κερκυρα

Βίλες στην Κέρκυρα

Το Mega Lithari Villas βρίσκεται σε μια καταπράσινη, όμορφη και ήσυχη τοποθεσία στην περιοχή Αρίλλας στο βορειοδυτικό τμήμα της Κέρκυρας. Απέχει 33χλμ. από την πόλη, 32χλμ. από το λιμάνι, 34χλμ. από το αεροδρόμιο, 1,5χλμ. από την παραλία και επίσης 2,5χλμ. από τις υπέροχες παραλίες Άγιος Στέφανος και Άγιος Γεώργιος.

Περισσότερα

Βιλες στην Κερκυρα

Ολοκαίνουριες πέτρινες βίλες, κτισμένες παραδοσιακά, περικυκλωμένες από παραδοσιακούς  ελαιώνες στο πανέμορφο σημείο της Βόρειας Κέρκυρας μεταξύ Καββαδάδες και Αρίλλα. Απολαμβάνοντας μέρες ξεκούρασης σε μία ξαπλώστρα δίπλα από την πισίνα κοιτάζοντας την πανέμορφη φύση και  θέα των διαπόντιων νησιών απέναντι με το αξέχαστο ηλιοβασίλεμα.

Περισσότερα

Κρατησεις

Γνωρίστε τις νεόδμητες και πλήρως εξοπλισμένες βίλες μας, δείτε τις υπηρεσίες και παροχές που προσφέρουμε και συμπληρώστε τη φόρμα κρατήσεων με τα στοιχεία σας και τις μέρες που ενδιαφέρεστε να μείνετε στις βίλες Μέγα Λιθάρι.

Η κράτηση θα ολοκληρωθεί μέσω email.

Περισσότερα

Φωτογραφιες

Επικοινωνια

Επικοινωνήστε μαζί μας για τιμές και διαθεσιμότητα. Επισκεφτείτε την σελίδα επικοινωνίας μας για περισσότερες λεπτομέρειες στο πως να έρθετε σε επαφή μαζί μας.

Βίλες Μέγα Λιθάρι

Καβαδάδες 49081 Κέρκυρα

τηλ 0030 26630 51920
fax 0030 26630 51920

email: info@megalithari.com

Περισσότερα